Delirium

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. február 2. (1 éve 5 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Humoros

Játékmenet: Puzzle, Felfedezős

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt, Cel-shaded

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Lola és Danny csapdába esett saját házukban, a Delíriumban. Együtt kell dolgozniuk, hogy rejtvények megoldásával, szokatlan helyszínek felfedezésével és bolondos karakterekkel való együttműködésével kiszabaduljanak erről a bizarr helyről. A környezettel interakcióba lépve Lola és Danny tárgyakat vesz fel, és azokat ügyesen kombinálva navigálnak a szürreális helyen, amivé a házuk vált.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.