Delete After Reading

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. március 14. (1 éve 4 hónapja)

Műfaj: Humoros, Fantasy

Játékmenet: Szöveges, Vizuális novella, Puzzle

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Életed legrosszabb napján egy furcsa eszközt találsz, rajta egy „Töröld, miután elolvastad” nevű fájllal. Ez egy titkos dokumentum. Nina, Cinco és Tomate, egy titkos gyerekcsoport (történetesen halottak, de sosem hagyták, hogy ez az apróság megzavarja a mindennapi... ööö... életüket) azt szeretné, ha csatlakoznál hozzájuk egy titkos küldetésen, hogy helyrehozzák Végzet legújabb igazságtalanságát: a megvetett milliomos Martin Skrillex ellopta a „Pingvin-sziget átka” című, rendkívül áhított videojáték egyetlen létező példányát, így csak ő játszhat vele. Együtt kell beosonnotok a mágnás kastélyába, és visszaszereznetek a videojátékot, hogy a gyerekek világszerte játszhassanak vele. Ez a küldetés azonban csak akkor lesz sikeres, ha Végzet nem jön rá, hogy megváltoztatod a terveit, ezért soha ne felejtsd el törölni a fájlt, miután elolvastad.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.