Death Gate

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1994. január 3. (30 éve 6 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Kétezer évvel ezelőtt, egy Sartan néven ismert fejlett faj a világot öt birodalomra osztotta. A mensch fajokat - az embereket, a törpéket és az elfeket - a négy világ között osztották szét, amiket a négy alkotóelem alapján neveztek el. A Patrynok faját viszont a halálos Labirintusba dobták. Kétezer évvel ezután a Patryn faj egy részének sikerült kiutat találnia a Labirintusból. A játék főszereplője egy fiatal Patryn, akit Haplo-nak hívnak. A küldetése - amit Xar ura adott neki - hogy a Halál Kapun keresztül a többi világba kell vitorláznia, hogy megtalálja az egyes világok pecsétdarabjait, hogy aztán a Patryn faj rekonstruálhassa a világot és bosszút állhasson a Sartan fajon.

A Death Gate egy belső-nézetes, gyönyörű illusztrációkkal teli kalandjáték, rengeteg szöveggel és választási lehetőséggel. Sok benne a fejtörő is, és az egyik érdekesség még, hogy a főszereplő képes varázsolni, amit az egyes fejtörőknél tudunk majd kihasználni.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.