Death Corp

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. december 3. (4 hónap 2 hét múlva)

Műfaj: Humoros, Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A Death Corp. egy modern point-and-click kalandjáték, amely Terry Pratchett írásaiból, a 90-es évek LucasArts klasszikus kalandjaiból merít ihletet, mint például a Day Of The Tentacle, Monkey Island és Grim Fandango, valamint olyan modern point-and-click játékokból, mint a Gibbous, a Foolish Mortals vagy a Prim.

A Death Corpban Artot, egy fiatal diplomás főiskolást követjük nyomon, aki első komoly állását keresi. Egy sor sikertelen állásinterjú után maga a Kaszás materializálódik Art szeme előtt, és a fiatalember képességei által lenyűgözve gyakornoki állást ajánl neki saját cégénél, a Death Corp-nál.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.

Kapcsolódó cikkek

A tervek szerint még idén befut a Death Corp
Hír
6 hónapja 1 hete (2024. január 9.)

A tervek szerint még idén befut a Death Corp

A Justin Wack and the Big Time Hack grafikusa egy humorous, kézzel-rajzolt kaland készítésébe fogott, amiben a halál kisinasaként kell majd tevékenykednünk, így...