Dear Edwin

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. november 6. (6 éve 7 hónapja)

Műfaj: Krimi, Disztópikus

Játékmenet: Vizuális novella, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: LazyBumStudio

Kiadó: LazyBumStudio

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Az ipari forradalom idején egy fiatal nő halála különös kérdéseket hoz felszínre egy kis, pusztulásnak indult városrészben. Edwin Vayne-t, az egykor kiemelkedő fiatal detektívet, egy titokzatos, mégis nagyon személyes levélben hívták meg kinyomozni ezt a rejtélyes ügyet. Edwin egyre mélyebbre ássa magát a nyomozásban és egyre nehezebb döntéseket kell hoznia. Ebben leszünk segítségére mi, játékosok, hogy eldöntsük, milyen irányba folytassa a nyomozást. De vigyáznunk kell, mert döntéseinknek súlya van.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Vasárnap esti mókázások #2
Hír
6 éve 6 hónapja (2017. november 26.)

Vasárnap esti mókázások #2

Folytatjuk vasárnap délutáni rovatunkat, melyben ismét egy ingyenes játékot mutatunk be nektek. A mai választottunk egy történet orientált krimi kalandjáték.