Darkness Within: In Pursuit of Loath Nolder

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2007. november 6. (16 éve 8 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 360° fokos panoráma, Renderelt hátterű

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Stormling Studios

Kiadó: Lighthouse Interactive

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A játékos egy Wellsmoth nevezetű hely, Howard E. Loreid névre keresztelt nyomozóját irányítja, aki egy teljesen egyszerű, rutin feladatnak tűnő munkát kap. Meg kell keresnie az eltűnt Loath Noldert, aki egykoron szintén az egyik legjobb nyomozó volt a környéken. Nolder az eltűnésekor egy gyilkossági ügyön dolgozott, ami egy okkult társasághoz kapcsolódott. Amikor az ügy lezárult, otthagyta a munkáját és 5 éven át járta a világot. Amikor hazatért, gyilkossággal vádolták, majd elmegyógyintézetbe zárták. Onnan azonban megszökött, és most a játékos feladata lesz előkeríteni őt.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.