Darkness Within 2: The Dark Lineage

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2010. május 26. (14 éve 1 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD)

Fejlesztő: Stormling Studios

Kiadó: Iceberg Interactive

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A játék egyenes folytatása a Darkness Within első részének, amelyben ismét Howard Loreid nyomozó bőrébe bújhatunk és nyomozhatunk, ezúttal a férfi saját épelméjűsége után. Howard egy üres kunyhóban tér magához, és fogalma sincs, hogy került oda. Mindössze egy levél várja őt, amiben azt írják, hogy menjen Arkhamendbe, ahol megtalálhatja azt, amit oly régóta keres.

A második rész a renderelt hátterek helyett, immáron teljes 3D-ben pompázik és amíg az első rész Myst-szerű point and click volt, addig itt már több szabadsága van a játékosnak.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.