Dark Seed 2

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1995. november 30. (28 éve 6 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Horror

Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Cyberdreams

Kiadó: Cyberdreams

Platform: Windows/DOS, Sega Saturn

Leírás:

Az első rész közvetlen folytatása amely a reklámszakember Mike Dawson kalandozását mutatja be az ún. Sötét világban. A második rész történetéért a későbbi Bond regényekkel hírnevet szerzett Raymond Benson felel. Külön érdekesség, hogy a második rész grafikai designjáért az első részből hátramaradt H.R. Giger anyagokat dolgozták fel. Mike Dawson figuráját pedig egy teljesen új színésszel vitték a digitális képernyőre, ugyanis az első rész kitalálója időközben elhagyta a csapatot.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.