Dark Seed

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1992. október 21. (31 éve 8 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Horror

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Cyberdreams

Kiadó: Cyberdreams

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A sötét és a normál világ közti ellentétek párharcát bemutató point'n click kalandjáték.

A főhősünk Mike Dawson reklámszakember aki megvásárol egy ódon házat Woodland városában a Ventura Drive-on. Rögtön az első éjszakán főhősünknek rémálma lesz, amiben azt álmodja, hogy foglyul ejtette egy gépszerű idegen létforma ami egy idegen embriót lövell az agyába. Miután heveny fejfájással ébred és ennek enyhítésére bevesz pár aszpirint, kicsit feltérképezi a házat. Ennek következtében nyomokra lel az előző tulajdonos halálával kapcsolatban, amely arra feleszmélésre kényszeríti, hogy létezik egy párhuzamos univerzum, amelyben a Föld sokkal sötétebb hely mint az amelyikben élünk.

A Dark Seed a világ egyik legelső olyan point'n click kalandjátéka amely korát megelőző nagyobb felbontású (640X350) külsővel rendelkezett. A grafikai designért ráadásul a kor egyik nagy alakja, H.R. Giger felelt.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.