Dark Earth

8
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1997. október 23. (26 éve 8 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Disztópikus

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D, Renderelt hátterű

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD)

Leírás:

A játék egy posztapokaliptikus világban játszódik, egy hatalmas világégés utáni időben. Főhősünk Arkhan egy társadalmilag egyszerűbb és primitívebb közegben éli az életét amikor feladatot kap, őrt kell állnia az egyik vezér találkozóján. De amikor a történések egy váratlan támadással fordulatot vesznek, Arkhan pedig komolyan megsérül egy szörnyű varázslat következtében, nem tud mást tenni mint utánajárni az igen bonyolult összeesküvésekbe vezető eseményeknek. A Dark Earth az Alone in the Dark mechanikáit keveri a klasszikus kalandjáték alapokkal, amely a '90-es évek egyik legjobban elfeledett gyöngyszemeként vonult a videojátékok történelmébe.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Norbi

Összes értékelése: 40

8/10 - A Dark Earth tipikusan az az alkotás amire érdemes rászánni az időt
2018. január. 15.
Bármennyire is jó játékról van szó, főleg a grafikai megvalósítás miatt azt kell mondjam, hogy nagyon rosszul öregedett. Mind a karakterek, mind a tárgyak, mind a környezet leszámítva a háttereket, nagyon nehezen kivehetőek, 3D kártya támogatás pedig nincs a játékban. A hangokat illetően viszont még mai szemmel is teljesen jó munkát végeztek a készítők, bár kicsit több teljes értékű zenét el tudtam volna viselni a sok ambiens hang mellé. Az irányítás és a harc nehézségét ellensúlyozzák a változatos cselekmények és a kalandjátékos elemek. De bármennyire is nehézkes érdemben foglalkozni a játékkal, szerintem a Dark Earth tipikusan az az alkotás amire érdemes rászánni az időt.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Dark Earth
Teszt
6 éve 6 hónapja (2018. január 15.)

Dark Earth

Ennek az írásnak valami olyasmi címet akartam adni, hogy "régi idők gyöngyszeme" vagy valami hasonló marhaság. Aztán végül letettem róla, de nem azért mert ne l...