Dagon

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. szeptember 24. (2 éve 9 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Vizuális novella

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Bit Golem

Kiadó: Bit Golem

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Dagon egy ingyenes 3D-s vizuális novella az őrületről (nevezhetnénk démoni vizuális novellának is), amely a kozmikus horror mesterének, H. P. Lovecraftnak azonos című kultikus novelláján alapul. Ez egy interaktív portál az ellentmondásos zseni világába és az általa nagyra tartott Cthulhu-mítoszba, amely egyaránt nyitva áll az újonnan érkezők és a régóta rajongók előtt.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.