Cyber Manhunt 2: New World

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. május 10. (2 hónapja 1 hete)

Műfaj: Krimi, Sci-fi

Játékmenet: Puzzle, Narratív történetmesélés, Hibrid - RPG-kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Aluba Studio

Kiadó: Spiral Up Games

Platform: Windows/DOS, Mac OS

Leírás:

A Cyber Manhunt 2: New World a díjnyertes Cyber Manhunt folytatása. Az elődhöz hasonló világban játszódó folytatás egy friss, izgalmas történetet tár a játékosok elé, amely mélyreható, valós világbeli kérdéseket és kihívásokat boncolgat.

Az "Örök kód" incidens és a hacker Van eltűnése után a világ szigorítja az internetes törvényeket. Eközben a Titan Corporation az élre tör egy úttörő mesterséges intelligencia projekttel, amely nagy reményt ígér. Egy ilyen technológiai ugrás következményei azonban továbbra is homályosak maradnak. A mesterséges intelligencia mélyebb integrációja a mindennapi életbe alaposan megkönnyíti a mindennapokat, de annak árán, hogy a magánélet területére is bekúszik. A mesterséges intelligenciával a csalás és a kibertámadások kivitelezése triviálissá válik, ugyanakkor nehéz lesz felderíteni őket, ami láthatatlan veszélyeket horzod magában.

A Titan Corporation által létrehozott mesterséges intelligencia asszisztenseként kell ebben az alternatív valóságban eligazodnod. Az igazságok feltárására irányuló küldetésed etikai kérdésekkel teszi próbára a programozásodat, miközben eldöntöd, hogy a mesterséges intelligencia az utópiát vagy a disztópiát hozta-e el nekünk.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Kapcsolódó játékok: Cyber Manhunt

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.