CSI: Crime Scene Investigation - 3 Dimensions of Murder

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2006. március 14. (18 éve 4 hónapja)

Műfaj: Krimi

Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Telltale Games

Kiadó: Ubisoft

Platform: Windows/DOS, PlayStation 2

Leírás:

Eredetileg a 369 Interactive sorozata volt a CSI sorozat, de az Ubisoft végül úgy döntött, hogy a Telltale-re bízza a fenn maradó részek fejlesztését.

A Las Vegas-i nyomozóiroda újoncaként 5 véres ügyet kell felgöngyölítenünk. A kollégáink a sorozatból is ismert karakterek, akik interaktív segítséget nyújtanak nekünk az ügyek minél tökéletesebb megoldásához. Az ügyek végén Gil Grissom (a főnökünk) kiértékeli a teljesítményünket és aszerint le is osztályoz bennünket.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.