Creaks

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. július 22. (4 éve 3 napja)

Műfaj: Horror, Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland, Puzzle

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Gamepad, Billentyűzet (WASD)

Leírás:

A Creaks egy magával ragadó kalandjáték, amely kézzel-festett látványvilágával, precíz animációjával, hátborzongató hangjaival és a Hidden Orchestra eredeti, eklektikus zenéjével gyönyörködteti az érzékeinket. A játék arra ösztökél, hogy a saját tempónkban haladjunk és oldjuk meg a több tucat gondosan megtervezett rejtvényt.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.