Conway: Disappearance at Dahlia View

6.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. november 2. (2 éve 8 hónapja)

Műfaj: Krimi, Thriller, Dráma, Rejtélyes

Játékmenet: Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Conway az 1950-es évek Angliájában játszódó, lebilincselő megfigyelésen alapuló thriller. Amikor a 8 éves Charlotte May eltűnését jelentik Dahlia View-ból, Robert Conway nyugalmazott nyomozó az eltűnése mögötti igazságot keresi, és a lakása ablakából figyeli a szomszédait, és megkérdőjelezi viselkedésüket. Ahogy a gyanú fokozódik, Conway saját nyomozásba kezd Charlotte May eltűnése ügyében, nyomokat követve, új bizonyítékokat felfedve és az igazsághoz vezető kiszámíthatatlan úton összerakva az ügyet.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

6.5/10 - Egy átlagos krimi, átlagos nyomozóval
2023. január. 2.

Számomra hatalmas csalódás ez a játék, pedig már nagyon vártam egy hangulatos kis krimit. Ez azonban bármennyire érdekesen is nyit, nagyon hamar unalomba fullad. Igazából csak egyetlen pozitívumot tudok kiemelni, a szinkront, és talán még a karakter animációkat.

De amiknek a legfontosabbaknak kellene lennie, a narratívának, és a feszültség és a rejtély adagolásának, azok mind teljesen átlagosak és logikátlanok lettek. A logikátlanság leginkább a főszereplő értetlenségét értem. A játékos már előre tudja, hogy mi történt, de a főszereplő még csak mögöttünk kullog ez ügyben. A mini-játékok is idegesítőek és igazából nincs jelentősége annak sem, ha elrontjuk az időre korlátozott ügyességi részeket.

Igazából csak azoknak tudom ajánlani, akiknek egy tök átlagos krimi is megfelel egy nagyon unalmas hétvégén.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Bemutatkozott a Conway: Disappearance at Dahliaview
Hír
3 éve 1 hónapja (2021. június 15.)

Bemutatkozott a Conway: Disappearance at Dahliaview

Kapunk-e végre egy minőségi és modern nyomozós thrillert?

Hangulatos videót kapott a Conway: Disappearance at Dahlia View
Hír
2 éve 10 hónapja (2021. szeptember 6.)

Hangulatos videót kapott a Conway: Disappearance at Dahlia View

Már nem kell sokat várni a White Paper Games nyomozós kalandjátékára.