Cleo: A Pirate’s Tale

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. december 12. (2 éve 7 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: Izometrikus

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Christoph Schultz

Kiadó: Christoph Schultz

Platform: Switch, Windows/DOS, Mac OS

Leírás:

A Cleo egy izometrikus nézetből irányított, pixel-art, retró, kalózos kalandjáték, nosztalgikus hangulattal, humorral és lineáris történettel, amelyet a régi Zelda játékok és a klasszikus LucasArts kalandjátékok ihlettek.

Cleo egy 14 éves cinikus lány, aki apjával egy bárban éli unalmas életét. Mindent tud a kalózlegenda, Cabeca kapitány epikus kalandjairól, de a mindennapokban csak unalmas halászok és sikertelen kalózok veszik körül, akik a pultnál próbálják a szomjukat oltani. Egy nap azonban Cleo talál egy különös kalóznaplót, valamint megjelenik előtte egy szellem, aki titokzatos tippeket ad neki. Ezek után az unalmas élete a feje tetejére áll. Veszélyes kalandba keveredik, és a hazugságok, csalások, kapzsiság és rossz lehelet világában találja magát: a kalózok világában.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.