Classified Stories: The Tome of Myrkah

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. április 8. (3 éve 3 hónapja)

Műfaj: Thriller, Krimi

Játékmenet: Puzzle, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: RVL Games

Kiadó: RVL Games

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Classified Stories: The Tome of Myrkah című játékban Jim Morrisont, a Massachusetts állambeli Bostonban élő magánnyomozót irányítjuk, aki egy látszólag normális farmon történt furcsa eseményeket vizsgálja ki és próbálja összerakni az ott történteket.
A játék teljes egészében a felfedezésre összpontosít, miközben a cselekmény telis tele van okkult és szokatlan elemekkel.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.