Chronicle of Innsmouth

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. május 5. (7 éve 2 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: PsychoDev

Kiadó: PsychoDev

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Chronicle of Innsmouth sorozat első epizódja, melynek alapját az Árnyék Innsmouth fölött című Lovecraft novella szolgáltatja.

A történet egy New England-i utazással kezdődik. A newburyporti állomáson hallasz először először Innsmouth halászvárosáról, az egykor gazdag és virágzó kikötőről, ami most egy dekadens, elhagyatott hely, amit eltűnésekről, rejtett kultuszokról és mindenféle kimondhatatlan borzalmakról szóló pletykák vesznek körül…

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.