Chicory: A Colorful Tale

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. június 10. (3 éve 1 hónapja)

Műfaj: Humoros, Fantasy

Játékmenet: Puzzle

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Gamepad

Fejlesztő: Greg Lobanov

Kiadó: Finji

Platform: Windows/DOS, Mac OS, PlayStation 4, PlayStation 5

Leírás:

Chicory: A Colorful Tale egy varázs ecsetet használó kutyáról szóló kalandjáték. A játékosnak a művészet erejét kell felhasználnia a felfedezéshez, a rejtvények megoldásához, és az állatbarátai kisegítéséhez azzal, hogy visszaállítja a világból kifakult színeket.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.