Cats and the Other Lives

8.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. november 21. (1 éve 8 hónapja)

Műfaj: Dráma, Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Cultic Games

Kiadó: Maple Whispering Limited

Platform: Windows/DOS, Mac OS

Leírás:

Az idős korában békésen(?) elhunyt Bernard Mason temetésére érkezik a népes családja, ami után a hatalmas kúriában tartott összejövetelen évtizedek óta a szőnyeg alá söpört titkok és ellentétek kerülnek napvilágra, miközben mindenki kényszeredetten mosolyog a másikra, pedig legszívesebben a kést állítaná a hátába. Az elhunyt férfi macskája, Aspen mit sem törődve mindezzel éli a cicák mindennapi életét: az épületben kóricál, egereket kerget, és a múlt itt kísértő árnyait figyeli...

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 79

8.5/10 - Cicakaland nem csak cicaőrülteknek
2022. december. 9.
A Cats and Other Lives egy igazán hangulatos és kellemes indie kaland, amiről bár a főhősének megtett aranyos cicának hála sokan azt hihetnék, hogy csupán az állatbarát játékosokat célozza meg, de ez nagyon nem így van. Valójában azoknak érdemes tennie egy próbát vele, akik szeretik a szomorkásabb történeteket, melyek képesek rávenni minket, hogy elgondolkodjunk a saját életünkön néhány pixelkarakter sorsának bemutatásán keresztül. Igazi érzelmi hullámvasutat tud megteremteni, ami erősen le is hozna minket az életről, ha fogékonyak vagyunk az ilyesmire, azonban igazi katarzist is átélhetünk általa. Ezért, bevallom, eredetileg 9 pont fölötti értékelést akartam adni neki, azonban a végére annyira megszaporodnak az ügyességi, már-már monotonra sikeredett futkosós minijátékok, hogy kénytelen voltam miatta levonni valamennyit.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Cats and Other Lives – Cicakaland nem csak cicaőrülteknek
Teszt
1 éve 7 hónapja (2022. december 9.)

Cats and Other Lives – Cicakaland nem csak cicaőrülteknek

„A tyúk vagy a tojás” esetéhez hasonlóan a jelen cikk tárgyát képező indie ínyencségnél is rögtön felvetődik a kérdés, amikor meglátjuk, hogy egy narancsos/vilá...