Catie in MeowmeowLand

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. március 30. (2 éve 3 hónapja)

Műfaj: Humoros, Fantasy

Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: ARTillery

Kiadó: ARTillery

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Catie in MeowmeowLand egy klasszikus point and click kalandjáték, amely egy bizarr, macskákkal teli világban játszódik. A játék érdekessége, hogy nem tartalmaz semmilyen dialógust, tehát amolyan Machinarium és Amanita Design stílussal rendelkezik.

Catie, a játék főszereplője, egy furcsa fehér macskát követ a kertben, amikor az hirtelen lehúzza őt a nyúl üregbe. Hosszas zuhanás után Catie egy bizarr macska világában találja magát, ahonnan bizony nem lesz könnyű haza térnie. A mi feladatunk lesz segíteni neki ebben.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Új trailert kapott a cicavilágban ragadt Catie
Hír
3 éve 1 hónapja (2021. június 11.)

Új trailert kapott a cicavilágban ragadt Catie

Vár minket egy macskákkal teli, bizarr világ.