Carebotz

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. május 7. (3 éve 2 hónapja)

Műfaj: Sci-fi

Játékmenet: Platformer

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Glasscannon Studio

Kiadó: Glasscannon Studio

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Magyar fejlesztésű, 2.5D-s side-scroller, gravity-shooter egy kis Metroidvania-lite jelleggel fűszerezve. 

A játékos egy Bibz nevű kis javító droid "bőrébe" vagy inkább áramköreibe bújhat, aki az átlagos napi rutinja mellé egy nap különös feladatot kap VIPO-tól a vezérlő kompjútertől: A lehető leggyorsabban fegyverkezzen fel és takarítsa ki az üzemből összes oda nem illő elemet, mielőtt a rendszer újra indítaná önmagát. Ez több oldalról is aggodalomra ad okot Bibz-nek. Egyrészt viszonylag kevés rutinnal rendelkezik idegen technológiák eliminálásában, másrészt, hova tüntek az őr bot-ok, meg úgy egyébként mindenki?

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Carebotz - májusban érkezik a magyar fejlesztésű side-scroller
Hír
3 éve 4 hónapja (2021. március 19.)

Carebotz - májusban érkezik a magyar fejlesztésű side-scroller

A pontos dátum mellé egy hivatalos videót is kapott a játék.