Camera Anima

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. október 17. (3 hónap 3 hét múlva)

Műfaj: Rejtélyes, Dráma, Thriller, Horror

Játékmenet: Hagyományos kaland, Vizuális novella

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Camera Anima egy 2019 óta készülő hagyományos kaland-visual novel keverék, amiben egy viktoránus korabeli London ihlette fantasy világba látogatva egy sorozatgyilkos után nyomozhatunk.

A játék egy olyan társadalmat mutat be, ahol a polgárok társadalmi státuszát az általuk viselt maszkok, az úgynevezett ‘Arc’-ok határozzák meg. A szóbeszéd szerint pedig azok, akik éjszaka Arc nélkül kóborolnak az utcákon, könnyen az Artisan (vagyis Kézműves) prédájává válhatnak, sorsuk pedig művésziesen elrendezett holttestként pecsételődik meg. A legutóbbi gyilkosság öt éve történt - a tettest természetesen nem kapták el -, ám csak Essie ismeri az igazat arról az éjszakáról.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.

Kapcsolódó cikkek

A Steam Scream keretén belül megjelent a Camera Anima demója
Hír
6 hónapja 3 hete (2023. november 28.)

A Steam Scream keretén belül megjelent a Camera Anima demója

Nemrégiben elérhetővé vált az EXP-resso Mutt steampunk vizuális regényének demója. A játékban egy Essie nevű fiatal nő szerepébe bújhatunk, aki megpróbálja megm...

Kipróbáltuk a Camera Anima demóját
Érdekesség
6 hónapja 2 hete (2023. december 4.)

Kipróbáltuk a Camera Anima demóját

A Camera Anima nyúlfarknyi demójában a XIX. század Angliájának alternatív, steampunkos változatában kalandozhatunk, ahol nem kisebb feladatunk lesz, mint megtal...