Bye Sweet Carole

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. december 17. (5 hónap 3 hét múlva)

Műfaj: Fantasy, Horror

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Platformer, Puzzle, Lopakodós

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Bye Sweet Carole egy narratív-horror játék, amelyet a legnagyobb animációs filmek ihlettek, és Chris Darril (Remothered sorozat) készített. Kövesd Carole Simmons utolsó ismert nyomát, és fedezd fel, mi történik a hátborzongató Bunny Hallban...

Az alkotás cselekménye az 1900-as évek elején játszódik, egy olyan korban, amikor a feminista politikai mozgalom jelensége kezdi megrengetni a brit nemzetet. A hátborzongató Bunny Hall árvaházban járunk, amelynek vendége, a fiatal Lana Benton az egyetlen aki sejti, hogy legjobb barátnője, Carole nem csak úgy elszökött. A Carole és egy titokzatos „francia” közötti titkos levelezés arra készteti Lanát, hogy utánajárjon a egésznek. Azonban nyomozása során rá kell jönnie, hogy nem csak a saját életével játszik. Kis idő elteltével ugyanis a való világ és Corolla fantasztikus királysága között találja magát, amely a félelmetes Kyn úr, az érzéketlen Velenia bagoly és a kátránynyuszik kiéhezett kolóniái kegyetlen befolyása miatt pusztulásra van ítélve.

A Bye Sweet Carole főbb jellemzői:

- Indulj el egy borzalmas utazásra egy sötét történeten keresztül, amely a hátborzongató Bunny Hallban és Corolla lenyűgöző világában játszódik.
- Merülj el egy kézzel rajzolt univerzumban, amelyet a legnagyobb animációs filmek által inspirált filmes technikák segítségével keltettek életre.
- Alakítsd át magad nyúllá, és használd fel különböző formáidat, hogy legyőzd a rád váró halálos kihívásokat.
- Találkozz a karakterek vibráló csapatával, a hűséges barátodtól, Mr. Baesie-től a rosszindulatú bagoly Velenia-ig és a félelmetes Mr. Kynig.
- Egyedülálló utazás, amely 2 szöges ellentétben álló műfaj egyesüléséből született. A Bye Sweet Carole ugyanis egy hagyományos animációs mese, amely a filmes animáció világából veszi át az összes hercegnős formulát, és egy túlélőhorror a régi vágású platformelemekkel.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.