Broken Spectre

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. augusztus 19. (10 hónapja 3 hete)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Felfedezős, Narratív történetmesélés, Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Mozgás kontroller, Virtuális valóság

Fejlesztő: Games by Stitch

Kiadó: Games by Stitch

Platform: Oculus Quest 2

Leírás:

A Broken Spectre egy kozmikus horror VR játék. Casey-t, a magabiztos kalandorlányt irányítod, akit zaklatott családi története kísért. Miután olyan híreket kapsz, hogy a rég halottnak hitt apád Északnyugat-Kanada vadonjában talán még életben van, azonnal útnak indulsz, hogy utánajárj a pletykának. Őt keresve megtalálod mutálódott kísérleteit, és követed az útját, ami egyre magasabb és veszélyesebb helyekre vezet. Ahogy leszáll az éj, észreveszel valakit egy sziklapárkányon, de miután lélegzetvisszafojtva felmászol, rájössz, hogy nem az apád áll ott, hanem egy földöntúli förtelem. A hegy labirintusában rekedve azon tűnődsz, vajon az idő torzítja a valóságot, vagy a magassági betegségtől kezdesz megőrülni?

Gyűjts hátborzongató nyomokat, fejts meg rejtélyes rejtvényeket, végezz kultikus rituálékat, és fedezd fel a még megmaradt családi traumákat ebben a misztikus, lassan pergő horrortörténetben.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.