Broken Age

7
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2015. április 28. (9 éve 2 hónapja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Gamepad

Leírás:

A Double Fine point and click kalandjátékában egy lány és egy fiú történetét követhetjük végig, akik annak ellenére, hogy két különböző világból valók, a sors keze végül mégis egymás útjába álltja őket. Tim Schafernek a játék Kickstart kampányával nem csak bankot sikerült robbantania, de emellett bátorítást is adott más fejlesztőcsapatoknak, hogy az ötleteik megvalósításához bátran használják a közösségi finanszírozást.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Képek:

Értékelések

Norbi

Összes értékelése: 40

6.5/10 - Szódával elmegy
2017. szeptember. 9.
Minden utólagos negatív felhang ellenére a Broken Age egyáltalán nem lett egy rossz kalandjáték. A probléma az lett végül vele, hogy túlvállalt projekt született belőle, és emiatt két szék közül a padlóra esett a játék fő víziójáért felelős designere, Tim Schafer. Az első fele a játéknak lendületes, érdekes, izgalmas befejezéssel. De a második fele az első által felépített izgalmat félresöpri és középszerű félhomályba taszítja az alkotást. Kár érte, szódával azért elmegy.

Rowli

Összes értékelése: 114

7/10 - Az első fele nagyon jó, a második picit lefullad
2017. szeptember. 13.
Az első epizódot szinte abba sem tudtam hagyni, annyira tetszett a design, a szöveg és a történet. Örültem, hogy végre kijött egy intelligens, faszán megírt karakterekkel ellátott point and click, de mindez csak addig tartott, amíg bele nem kezdtem a második felébe. Teljesen átmegy unalmasba, ráadásul nincs vége. De komolyan... az a befejezés nem befejezés.

Tomsess

Összes értékelése: 16

7.5/10 - Aranyos ... csak így, ennyi
2017. november. 18.
Sokat váratott magára, majd mikor megjelent még tovább várhattunk a második részére. Ennek ellenére ha nem Tim Schafer védjegyével készült volna a játék, biztos mindenki oda meg vissza lenne tőle. Ha azonban ettől eltekintünk, egy egész jó kis játékot kapunk, ami nagyon szép, hangulatos és legjobban az aranyos jelző jut róla eszembe (rejtett tartalmaitól függetlenül). De tényleg. Azon kalandok egyike, amit ha a csajodnak megmutatsz, biztos rögtön magával szippantja őt. A róka engem is megnyert azonnal. Olyan cukííí :)

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Exkluzív könyv érkezik a Double Fine 20 éves munkásságáról
Hír
3 éve 9 hónapja (2020. szeptember 24.)

Exkluzív könyv érkezik a Double Fine 20 éves munkásságáról

Eddig csak ritkán vagy soha nem látott érdekességeket gyűjtött csokorba Tim Schafer csapata.

Túl pixelen és platformon, avagy a nagy PsychOdyssey
Érdekesség
1 éve 3 hónapja (2023. április 4.)

Túl pixelen és platformon, avagy a nagy PsychOdyssey

Február 10-én váratlanul felkerült egy rakás új videó a Double Fine játékfejlesztő stúdió Youtube csatornájára. A videók a PsychOdyssey című dokumentumfilm-soro...