Bramble: The Mountain King

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. április 27. (1 éve 2 hónapja)

Műfaj: Horror, Fantasy

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Platformer, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Bramble: The Mountain King egy platformelemekkel tarkított akció-kalandjáték. Egy skandináv ihletésű, zord mesevilágban játszódik, amelyet varázslatos lények laknak, az apró, barátságos nomoktól kezdve a hatalmas, veszélyes trollokig.

A játék főszereplője két testvérpár, akik éjszaka kiosonnak otthonról, hogy az erdőben játszanak. Véletlenül egy titokzatos világban kötnek ki – Bramble-ben –, egy olyan birodalomban, ahol szinte minden nagyobb tőlük és hatalmasnak hat. E világ egyik lakója, egy troll, elrabolja az idősebb testvért, Olle húgát, és a játékos feladata lesz megmenteni őt.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.