Braid: Anniversary Edition

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. május 14. (1 hónapja 6 napja)

Műfaj: Sci-fi

Játékmenet: Puzzle, Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Érintőképernyős, Gamepad

Leírás:

Bűvészkedj az idővel platformerrejtvényeket megoldva az indie klasszikus, a Braid, frissített grafikát és részletes alkotói kommentárt tartalmazó új kiadásában. Egy hercegnőt keresve egy városi házból indulva egymással kapcsolódó világok során vezet az utad, ahol különösen viselkedik az idő. A kaland megmutat majd emlékeket és fájdalmas pillanatokat is, amelyek azóta kísértenek. A díjnyertes platformjáték jubileumi Anniversary Edition változata teljesen újrafestett, nagy felbontású grafikával, új hangeffektusokkal és részletes alkotói kommentárral vár.

Az előrejutáshoz manipulálnod kell az időt

Használd ki az idő különös tulajdonságait minden pályán, megállítva vagy visszatekerve a pillanatokat az előrejutáshoz a gyönyörű kézzel festett helyszíneken. Kerüld el a veszélyeket, nyiss ki ajtókat, gyűjts összeilleszthető kirakósdarabokat. Ha pedig elakadnál egy rejtvényen, folytasd az utad másfelé, és térj vissza hozzá később.

Frissen festve

A játék ugyanaz, amelyik emlékeidbe élhet – ismerősek az eredeti kihívások és a kísérteties, érzelmes zene, mégis minden más, a képpontról képpontra újrafestett pályákkal minden nagy felbontásban elevenedik meg újra. Új látványelemek, animált ecsetvonások és frissített hangeffektusok teszik még maradandóbbá az élményt.

Lépj be a kulisszák mögé

Fedezd fel a legmélyebb és legrészletesebb fejlesztői kommentárt, ami valaha játékba került. Több mint 12 órányi betekintés, felvétel és párbeszéd vár a fejlesztő Jonathan Blow, a grafikus David Hellman és a Braid kreatív csapatának más tagjai közreműködésével. Ezeket egy új játékbeli világ felkeresésével hallgathatod meg, ahol új rejtvényekkel és régi fejtörők felújított változataival is találkozhatsz. - A Thekla, Inc. játéka

(forrás: Steam)

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.