Botanicula

9
Olvasók

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2012. május 7. (12 éve 2 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Humoros

Játékmenet: Puzzle

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Amanita Design

Kiadó: Amanita Design

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Az erdőben induló történet főszereplője egy fa utolsó virágmagva aki egy különös teremtményben találja meg új "otthonát" és akihez csatlakoznak még furább társai is (többek között egy faág, egy gomba, és hasonló figurák). Persze a gonosz sem hiányozhat a történetből, amely jelen esetben csúnya fekete pókszerű lényeket jelent és van belőlük egy pár. Gonoszságukban pedig arra vetemednek, hogy elszívják az erdő életerejét, rontást hozva mindenre ami körülöttük van és ami egykor ezt a környezetet virágzó élettel tette teljessé. A mi feladatunk lesz, hogy helyrehozzuk ezt a diszharmóniát.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Tyucsev

Összes értékelése: 73

9/10 - Zakkant növények kalandjai
2017. november. 27.
Már a bemutató videó megnézésekor megfogott a látványvilág. A kézzel rajzolt, kissé elvont stílus a készítők névjegyévé vált. Aranyos történet, szerethető "hősök", a jó pedig mindig győz-mint egy mese, ami felnőttként is élvezetes tud lenni (ez az Amanita többi játékára is igaz szerintem). Mindez beszéd nélkül, hangokkal, gesztusokkal és zenével.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.