Blair Witch

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2019. augusztus 30. (4 éve 9 hónapja)

Műfaj: Horror, Rejtélyes

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Puzzle, Felfedezős

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Blair Witch egy belső-nézetes horror-kalandjáték, amely a népszerű horrorfilm-sorozat alapján készült.

A játék cselekménye az Egyesült Államokban játszódik, 1996-ban. A történet egy kisfiú eltűnésével kezdődik, aki nyomtalanul eltűnt a Maryland állambeli Burkittsville melletti Black Hills erdőben. A játékosok egy Ellis nevű, sötét múltú ex-rendőrt irányítanak, aki szintén csatlakozik a gyermek kereséséhez. A kisfiú megtalálása érdekében a hősnek nemcsak saját félelmeivel kell szembenéznie, hanem a Blair boszorkánnyal is, aki a legenda szerint a Black Hills-i erdőben kísért.

A Blair Witch középpontjában a felfedezés és a cselekmény feltárása áll. A játékosok hűséges kutyájukkal, Bullettel együtt kutatnak a zord erdőben, ahol az idő és a tér alaposan eltorzul. Néhány alkalmi rejtvény teszi még érdekesebbé a játékot. Időről időre árkád kihívásokkal is találkozni lehet, például amikor a játékosoknak menekülniük kell.

A játék erőssége a látványvilág. A készítők részletes, háromdimenziós helyszíneket készítettek, a vizuális környezet és a hangok pedig fokozzák a forgatókönyv által elénk tárt horror hangulatot.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.