Blade Runner: Enhanced Edition

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. november 25. (3 éve 7 hónapja)

Műfaj: Sci-fi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Renderelt hátterű

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A Nightwood Studios által fejlesztett legendás kalandjáték felújított változata, amely a világhírű filmet és Philip K. Dick klasszikus regényét veszi alapul. A játék ugyanabban az időben és univerzumban játszódik, mint maga a film, de egy teljesen eredeti és új történetet tár elénk.

A cselekmény 2019-ben játszódik Los Angeles-ben. Főhősünk Ray McCoy, egy elit detektív, aki a veszélyes replikánsok egy csoportját (androidokat, amelyek úgy néznek ki, mint az emberek) próbálja levadászni és kiiktatni. A játékban több filmes karakter is megjelenik és az eredeti színészek is visszatérnek egy-egy szerepre. Egyedül a film főszereplőjének, Rick Deckardnak nincs nagy szerepe a játékban. Ehelyett többször is hivatkoznak rá és látni is láthatjuk őt egyes jelenetek során, valamint a filmben bemutatott tevékenységeit is megemlítik.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Ilyen lesz a Blade Runner Enhanced Edition
Hír
3 éve 10 hónapja (2020. szeptember 7.)

Ilyen lesz a Blade Runner Enhanced Edition

A Nightdive Studios egy összehasonlító videóval lepett meg bennünket, melyben a régi klasszikus és az idén megjelenő, új verzió animációit veszik górcső al...