Black Mirror (2017)

6.5
AG.hu
0.5
Olvasók

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. november 28. (6 éve 7 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Horror, Thriller

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D, Renderelt hátterű

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A 2004-ben megjelent játéksorozat első részének teljesen újragondolt változata ezúttal a KING Art fejlesztői által összekalapálva. Akik már játszottak az előző trilógiával, azoknak is bátran ajánlott a játék, ugyanis egy teljesen új, az előzőtől független történetet mutat be nekünk. A történeten kívül még a játékmeneten alakítottak egyet a fejlesztők. Bár továbra is a point and click irányítás az alapja a játéknak, de most már jóval interaktívabb az előző trilógiában használtnál. A gótikus horror atmoszférán viszont nem változtattak.

David Gordon sosem ismerte igazán az apját. Mégis sokként éri, amikor a skót felföldön lévő családi otthonukból értesítik őt, hogy apja öngyilkosságot követett el. David nem sokat tud az apja utolsó heteiről, de halálának rejtélyes körülményei arra késztetik őt, hogy a birtokra látogasson és saját nyomozásba kezdjen.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Jilly

Összes értékelése: 1

0.5/10 - Az év csalódása
2017. december. 1.
Az irányítása nagyon a kontrollerre van kihegyezve és számomra borzalmasan élvezhetetlenné tette a játékélményt. A grafika és 3D kivitelezés nagyon gyenge, a 2017-es évjárathoz képest kifejezetten gyatra. Mivel szeretem a retro játékokat így nem zavar a rossz grafika, ha a történet vagy az irányítás kellemes, de ez már a játékélmény rovására ment. Jobb lett volna, ha maradnak a 2.5D-nél, ha már a 3D vonalat erőltették, akkor meg több értelme lett volna egy first person nézetnek, normális irányítással. Sajnos a történetet sem éreztem olyan erősnek, hogy lekössön. Ezek miatt sajnos már az első pár perc után dobtam a játékot, pedig rajongója voltam ez előző részeknek. Összességében jó kritikát szerintem csak az tud majd róla elmondani, aki nem játszott a széria előző tagjaival, amik - ezzel ellentétben - odaszögesztek a monitorhoz. Látszik, hogy a játékot teljesen mások készítették, mint a széria első három darabját. Aki egy kis nosztalgiát vár és azt, hogy visszacsöppen egy kicsit a Balck Mirror család misztikus horror tragédiájának rejtelmeibe, az bizony sajnos csalódni fog... Én pozitívumot nem tudok elmondani, fél csillagot kap, mert adtam neki esélyt, mégsem tudott olyat nyújtani, hogy ne nyomjam meg az esc gombot.

Norbi

Összes értékelése: 40

6.5/10 - Kihagyott ziccer
2017. december. 2.
Könnyen jött és könnyen megy a patinás sorozat újrakevert változata amely inkább az előzményeket nem ismerő játékosoknak lehet érdekes. Bosszantó hibái azonban sokat rontanak az élményen, több energiaráfordítással és a játék atmoszférájának felszabadításával egy nagyon jó kalandjáték lehetett volna a végeredmény. Bízzunk a folytatásban.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Mozgásban az új Black Mirror
Hír
6 éve 7 hónapja (2017. november 20.)

Mozgásban az új Black Mirror

Új videó érkezett a főnixmadárként újjáéledő Black Mirror játékból.

Mozgásban az új Black Mirror - II. rész
Hír
6 éve 7 hónapja (2017. november 22.)

Mozgásban az új Black Mirror - II. rész

Pár napja még csak a teaser, de ma már a teljes videó is megérkezett a hat nap múlva megjelenő Black Mirror rebootból.

Black Mirror: így kezdődik a játék
Hír
6 éve 7 hónapja (2017. november 25.)

Black Mirror: így kezdődik a játék

Nagy örömömre szolgál megmutatni nektek a várva-várt Black Mirror játék elejét, mert a kiadó a megjelenés előtt pár nappal hozzájuttatott minket a PC-s verzióho...

Versolvasás a Black Mirrorban
Hír
6 éve 7 hónapja (2017. november 26.)

Versolvasás a Black Mirrorban

A játék tesztelése közben minden apró részletre odafigyelünk, és jó volt tapasztalni, hogy ebben az alkotásban is van értelme.

Black Mirror
Teszt
6 éve 7 hónapja (2017. december 2.)

Black Mirror

Amikor a THQ Nordic bejelentette, hogy a KING Arttal (akikhez olyan impozáns címek köthetőek mint a Book of Unwritten Tales, és az újgenerációs King's Quest) ké...