Black Book

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. augusztus 10. (2 éve 11 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Low-poly, Kézzel rajzolt

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Point & click

Fejlesztő: Morteshka

Kiadó: Hypetrain digital

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Black Book egy orosz kaland és kártyajáték, erőteljes folklór hatással. Főhőse Vasily a fiatal lány, aki elhunyt kedvesét szeretné feltámasztani, ehhez azonban szövetségre kell lépnie az ördöggel. Nem is sejti, de kalandozása során nem csak az elé tornyosuló démonsereget kell legyőznie, de önmagával, és döntéseinek következményeivel is számot kell vetnie.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.