Biomutant

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. május 25. (3 éve 1 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Rejtélyes

Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland, Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A BIOMUTANT egy nyílt világú, poszt-apokaliptikus Kung-Fu mesés RPG, egy egyedi harcművészeti stílusú harcrendszerrel, amely lehetővé teszi a közelharc, a lövöldözés és a mutáns képességek keveredését.

Egy járvány pusztítja a földet, és az Életfa gyökereiből maga a halál vérzik. A törzsek megosztva állnak a problémához. Rajtad áll tehát, hogy felfedezt a zűrzavaros világot, és meghatározd a sorsát. Vajon te leszel a megmentője, vagy egy még sötétebb sorsra vezeted?

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.