Beyond the Edge of Owlsgard

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. december 23. (1 éve 6 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Sci-fi, Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: WatchDaToast

Kiadó: WatchDaToast

Platform: Windows/DOS, SteamOS/Linux

Leírás:

Az állatok élete hirtelen a feje tetejére áll, amikor a festői Velehill nevű világukat agresszív gépek támadják meg és próbálják meg elfoglalni, lerombolva az erdőlakók otthonát, és elrabolva a tehetetlen állatokat. A történéseket egy Finn nevű, fiatal gímszarvas és bagolybarátja, Gwen szemszögéből ismerjük meg, akik szintén érintettek az egész felfordulásban. Finn családját ugyanis szintén elrabolták, és ismeretlen helyre hurcolták. A két jóbarát ezután úgy dönt, hogy elindulnak és megkeresik őket, és ha már ott vannak, meg is oldják ezeknek a pokoli gépeknek a rejtélyét.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Beyond the Edge of Owlsgard  - egy mesés retró sci-fi kaland az állatok világából
Hír
2 éve 10 hónapja (2021. szeptember 8.)

Beyond the Edge of Owlsgard - egy mesés retró sci-fi kaland az állatok világából

A LucasArts és a Sierra kalandjátékok által inspirált játékban egy bagoly és egy gímszarvas kalandjait követhetjük nyomon.