Beautiful Desolation

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2019. október 15. (4 éve 9 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Disztópikus

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D, Renderelt hátterű

Nézet: Izometrikus

Irányítás: Point & click

Leírás:

1980-ban a Penrose szinte a semmiből jelent meg a Föld felszínén. Senki sem tudta honnan érkezett és miért került ide ez a felfoghatatlan alakú monolit. A tudósok képesek voltak a technológiáját visszafejteni, ami olyan mértékben gyorsította fel és bővítette ki a fizikáról, a számítástechnikáról és az anyagokról ismert tudásunkat, amihez normál esetben évszázadok kellettek volna. Az emberiség egy alternatív történelmi pályán haladt előre, ami végül pusztuláshoz vezetett.

Főhőseink Mark és Don Leslie, a két testvér, akiket tragikus körülmények szakítottak el egymástól. Velük együtt fedezhetjük fel a poszt-apokaliptikus afrikai sivatagot, az afrikai törzsi falvakat, a kipusztult városokat és a rejtélyes, elfeledett technológiák titkait. De vigyáznunk kell, mert az új jövevényeket nem mindenki látja szívesen.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.