Batman - The Telltale Series

7.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. augusztus 2. (7 éve 11 hónapja)

Műfaj: Thriller, Krimi

Játékmenet: Interaktív film, Narratív történetmesélés, Fontos döntéses

Grafikai stílus: 3D, Cel-shaded

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Érintőképernyős, Gamepad

Leírás:

A címből adódóan a játékban Batmant, avagy Bruce Wayne-t alakítjuk, akinek ismét ugyanaz a feladat jut osztályrészül: megmenteni Gotham városát az őrültebbnél őrültebb gonosztevőktől. A játék során olyan karakterekkel is találkozunk, mint a Macskanő, Kétarc és Pingvin.

Ez volt az első játék a Telltale-től, amely tartalmazta a Crowd Play játékmódot. Ennek segítségével egyszerre több játékos tud döntéseket hozni okostelefonon keresztül. Ezeket a döntéseket a játék összesíti, majd a legtöbb szavazatot kapott döntést hajtja végre.

A játék epizódjai:
Episode 1: Realm of Shadows
Episode 2: Children of Arkham
Episode 3: New World Order
Episode 4: Guardian of Gotham
Episode 5: City of Light

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

7.5/10 - Jó sztori, de a Telltale játék motorját már illene lecserélni
2017. december. 10.
Sajnos ez az a Telltale sorozat, amit a leginkább érintenek a technikai problémák. Idővel azért befoltozták a játékot, de az FPS így is össze-vissza ugrál. Az utolsó epizód első jelenetei PS4 valami katasztrofálisak. De ezen kívül szerintem egy kiváló Batman sztorit kapunk. A cselekmény Batman kezdeti éveiben játszódik. Itt ismerkedünk meg Batman nagy ellenfeleivel: KétArc, Joker és Pingvin. A döntések is egész jók a játékban, nekem például sikerült úgy végivinnem, hogy KétArc csak szellemileg lett kétfajta egyéniség, az arcát épségben megőriztem neki. Ami még tetszett, hogy a cselekmény egy pillanatra sem ül le, jók a QTE jelenetek és hogy végre egy történet, amiben van egy eddig még nem látott csavar. Ha szereted a Batmant, NE HAGYD KI!

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.