Batman: The Enemy Within

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. augusztus 8. (6 éve 11 hónapja)

Műfaj: Thriller, Krimi

Játékmenet: Interaktív film, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D, Cel-shaded

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Érintőképernyős, Gamepad

Leírás:

Egy évvel az előző évad történései után Bruce Wayne fokozatosan kezdi visszanyerni a jó hírnevét Gotham városának lakossága között. A második évadban Batmant olyan negatív karakterekkel hozza össze a sors, mint a Riddler, Rumi Mori, Mr. Freeze, Joker, Harley Quinn és a Macskanő.

Az előző évad negatívabb kritikái után, a Telltale picit összeszedte magát és képes volt pozitívabb irányba terelni a játék fejlesztését. Ennek hála kicsivel jobb optimalizációt és kevesebb technikai gubancot kapunk a nyakunkba.

A játék epizódjai:
1. The Enigma
2. The Pact
3. Fractured Mask
4. What Ails You
5. Same Stitch

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Harmadik epizódjához ér a Telltale féle Batman
Hír
6 éve 7 hónapja (2017. november 16.)

Harmadik epizódjához ér a Telltale féle Batman

Pörgeti a Telltale a Batman második évadának epizódjait, és nem is kell már sokat várni rá.