Backbone

6
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. június 8. (3 éve 1 hete)

Műfaj: Dráma, Noir

Játékmenet: Puzzle, Hibrid - RPG-kaland, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Backbone egy disztópikus, noir kalandjáték, némi lopakodós elemekkel megfűszerezve.

Howard Lotor egy okos, magabiztos és a maga útját járó, mosómedve detektív. A mindennapi élet viszontagságai azonban cinikussá tették, beletörődött a hatalom parancsoló rezsimjének visszaéléseibe, és eleget tett a társadalmat átjáró rendszerbeli egyenlőtlenségeknek. Azonban egy pár furcsa eset kezdi megváltoztatni a világnézetét.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 77

6/10 - Egy noirnak álcázott sci-fi
2021. július. 2.

És akkor elérkeztünk a végéhez, és itt nekem azt kéne jól kifejtenem, érdemes-e játszani a Backbone-nal. Fentebb leírtam, hogy mi a problémám a történetmesélésével, ellenben a hangulata és a szereplői vannak annyira erősek, hogy egy próbát megérjen a kaland. Pláne, hogy a megjelenése napjától benne van a PC-s Game Passban (Xcloudban sajnos nincsen, így nem fogunk nyomozgatni vele a Dunaparton a mobilunkon), az meg mostanában gombokba szokott kerülni, így hatalmas költségekbe sem kell vernünk magunkat miatta. Aztán ki tudja, lehet, hogy nektek bejön a vége is, elvégre ki nem szereti az elvarratlan kérdések tömkelegét…

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Júniusban érkezik a Backbone
Hír
3 éve 3 hete (2021. május 26.)

Júniusban érkezik a Backbone

Twitteren jelentette be az Eggnut, hogy nem hogy hónapokat nem kell már várni a Backbone-ra, de még heteket is alig.

Backbone
Teszt
2 éve 11 hónapja (2021. július 2.)

Backbone

George . R. R. Martin nyilatkozott egyszer valami olyasmit, hogy azért csinálja ki teljes nyugodtsággal a regényei jelentősebb szereplőit sokszor teljesen rando...