Avatar: Frontiers of Pandora

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. december 7. (6 hónapja 2 hete)

Műfaj: Fantasy, Sci-fi

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Ebben az új, önálló történetben egy Na'vi bőrébe bújva indulhatsz útnak a nyugati határvidéken, Pandora eddig még soha nem látott részén. Fedezz fel egy élő és reaktív világot, amelyet egyedi lények és új karakterek laknak, és szorítsd vissza az azt fenyegető félelmetes RDA erőket.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Bemutatkozott az Avatar: Frontiers of Pandora
Hír
3 éve 1 hete (2021. június 13.)

Bemutatkozott az Avatar: Frontiers of Pandora

Az Ubisoftté lett a feladat, hogy a mozivászonról a konzolokra ültesse át a különös bolygó, és annak még különösebb lakóinak új történetét.