Astronaut: The Best

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. augusztus 15. (10 hónapja 4 hete)

Műfaj: Humoros, Sci-fi, Fantasy

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Stratégia

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt, 3D

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Universal Happymaker

Kiadó: Universal Happymaker

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Az Astronaut: The Best egy okkult menedzsment-kalandjáték, ahol az emberek nem csak számok, de inkompetens csavargók is. A te feladatod, hogy nemzeti hősökké változtasd őket, különben a kormány megölet téged.

Navigálj a procedurálisan generált epizodikus történetekben, és szállj szembe a kiéhezett bulvársajtóval, valamint a mágikus felső vezetéssel. Képezd ki az embereidet, akik között találsz talpnyalót, kuncsorgót, hazugot és boszorkányt is. Használd őket, hogy történelmet írj, vagy végezd holtan egy árokban.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.