Astroloco: Worst Contact

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. március 11. (8 éve 4 hónapja)

Műfaj: Humoros, Sci-fi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Hungry Planet Games

Kiadó: Hungry Planet Games

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A távoli jövőben az emberek az űr felfedezésére és kolonizálására nevetségesen halálos, holdméretű vonatokat, úgy nevezett „asztrolokomotívákat” használnak. Ezeket hatalmas, egymással versengő vasúttársaságok üzemeltetik, és a vonat kontra vonat harcok mindennaposakká váltak.

Vedd át az irányítást egy rosszul menedzselt szerelő és egy vagány pilóta felett, miközben megpróbálod megmenteni Gilbert Stationt az idegen halálflotta pusztulásától!

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.