As Dusk Falls

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. július 19. (2 éve 6 napja)

Műfaj: Krimi, Dráma

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Interaktív film

Grafikai stílus: Élőszereplős, Cel-shaded, Fotorealisztikus

Nézet: 2D külső-nézetes, 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Az As Dusk Falls egy interaktív dráma, amely két család összefonódott életét tárja fel harminc éven keresztül. A történet 1998-ban kezdődik, egy arizonai kisvárosban, egy rosszul végződött rablással. Az akkor meghozott döntéseid erőteljes hatással vannak a szereplők életére ebben az árulásról, áldozatvállalásról és rezilenciáról szóló, kompromisszumok nélküli történetben.

Játszd újra és újra a történetet, hogy felfedezd a karakterek sorsának teljesen eltérő kimenetelét, és az egyes döntések mögött rejlő rejtett árnyalatokat. Vajon a karaktereid sértetlenül túlélik? Milyen emberekké válnak végül?

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.