Arsene Lupin: Once a Thief

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. december 31. (5 hónap 1 hét múlva)

Műfaj: Krimi

Játékmenet: Hagyományos kaland, Lopakodós

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes, Izometrikus

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Légy tanúja egy legenda eredetének! Éld át, miképp válik Arsène Lupin egyszerű betörőből a nép hősévé az Arsène Lupin: Once a Thief című, az 1900-as évek elején játszódó detektív-kaland játékban.

Merülj el egy magával ragadó utazáson ebben a kaland-puzzle játékban, amely az ikonikus úri betörő korai életét, szerelmeit és bűneit tárja fel! Mélyedj bele Maurice Leblanc híres történeteibe, játssz Lupin és fáradhatatlan ellenfele, Ganimard nyomozó szerepében!

ISMERD MEG A LEGENDÁKAT
Csatlakozz Lupinhoz és Leblanc-hoz a kandalló mellé, miközben újra elmesélik Lupin leghíresebb tetteit, amiket teljesen új perspektívából ismerhetsz meg.

LUPIN MŰVÉSZI VILÁGA
Fedezd fel a gyönyörű, életre keltett könyvillusztrációkat, és találkozz a lapokról előugró színes karakterekkel, miközben Lupin drámai érzékkel meséli újra saját kalandjait.

SAJÁTÍTSD EL A TOLVAJLÁS MŰVÉSZETÉT
Járd be a legkülönbözőbb helyszíneket, oldj meg rejtvényeket, és vegyél fel különféle álruhákat, miközben izgalmas bűnözői kalandokba keveredsz, miközben folyamatosan arra törekszel, hogy túljárj a törvény eszén, és egy lépéssel előrébb járj.

FELDERÍTÉS ÉS KÖVETKEZTETÉS
Lásd a történeteket új szemszögből, ahogy Ganimard szerepében elmerülsz, bizonyítékokat keresve, gyanúsítottakat kihallgatva, idővonalakat létrehozva és a pontokat összekötve üldözöd és elfogod legendás ellenfeledet.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.

Kapcsolódó cikkek

Új kalandjátékot jelentett be a Microids: Arsène Lupin - Once A Thief
Hír
1 hónapja 3 hete (2024. május 28.)

Új kalandjátékot jelentett be a Microids: Arsène Lupin - Once A Thief

A 2024-re ígért címet a Hercule Poirot: The First Cases és The London Case játékokat készítő Blazing Griffin fejleszti.