Armikrog

5.8
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. augusztus 23. (7 éve 10 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Humoros

Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Gyurma

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Gamepad

Leírás:

Az Armikrog a híres gyurmakalandjáték, a The Neverhood szellemi örököse, melynek fejlesztése és megjelenése a Kickstarter támogatásnak köszönhetően tudott célbaérni. Sajnos a megjelenés és a minőség nem volt a legjobb, ráadásul sok támogató még egy évvel a megjelenés után sem kapta meg az ígért támogató jutalomtárgyakat, vagy magát a játékot.

Az új gyurmás történetben Tommynautot irányítjuk, az űrbéli felfedezőt és az ő földönkívüli kutyáját Beak-Beaket. A páros gépe egy ismeretlen bolygóra zuhan, ahol elfogják őket és Armikrog erődítményébe viszik őket. A két hősnek az lesz a feladata, hogy kiszabaduljanak és rájöjjenek, hogy mi is ez a hely valójában.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 79

6.5/10 - Az Armikgrog egy igazi álomprojektnek indult
2017. december. 22.
Az Armikgrog egy igazi álomprojektnek indult: gyurmából gyúrták a Neverhoodot készítő eredeti csapat tagjai, és megfűszerezték sok-sok humorral, meg debil fejtörővel. Kár, hogy a végeredmény kifejezetten sótlanra sikeredett.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Tomsess

Összes értékelése: 16

5/10 - Elgyurmázott közösségi finanszírozás
2018. január. 20.
A nagy előd megjelenése után majd 20 évre megjelenő folytatás nagyjából úgy sült el, mint egy selejtes petárda. Megvolt körülötte a hype, hiszen ki ne emlékezne a kalandjátékok egyik alapkövére, a Neverhood-ra. De aztán amilyen gyorsan durrant a Kickstarter kampány, úgy el is csendesült és mire pár évre rá megjelent a kész alkotás, már a csillogás is hiányzott, hiszen hemzsegett a hibáktól. Nem árulok el titkot, hogy én is támogattam annó a fejlesztést, annak reményében hogy egy megfelelő szellemi örököst köszönthetek majd a játéktáramban. A technikai hibákat később elhárították, de hamar kiderült, hogy a közelébe sem érhet az elődjének. És itt nem csak arról van szó, hogy általában nagyon nehéz egy kasszasiker után ütni a mércét. Hiányzik belőle az élet és hiába gyűjtöttek össze mindent ami az elődben megvolt, a végeredmény sótlan lett. Mi több, még rövid is. Ha nem játszottatok a Neverhood-al, akkor megéri itt kezdeni, de fordított esetben nem kell tőle sokat várni!

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Armikrog Teszt
Teszt
8 éve 9 hónapja (2015. október 9.)

Armikrog Teszt

Gondolom, senkinek sem kell bemutatni gyerekkorunk egyik leghangulatosabb, legfrankóbb és legviccesebb kalandját. Nade miért is imádtuk a Neverhoodot? Mert amel...