Ark of Time

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1997. július 15. (26 éve 11 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Thriller

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

1997 nyarát írjuk, és valahol az Atlanti-óceánon történelmi esemény készülődik. Négy rettenthetetlen felfedező szedett-vedett csapata leereszkedik az óceán mélyére, hogy felkutassa és bejusson a mitológiai, elsüllyedt Atlantisz városába. Valami azonban rosszul sült el. Négy nappal a csapat utolsó kommunikációja után, egy London utcái fölött magasan fekvő, zaklatott szerkesztőségben Richard Kendall, hősünk értesül az eltűnésükről.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.