AR-K

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2014. július 21. (10 éve 3 napja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Alicia Van Volish egy időben rendőrként dolgozott, azonban melót váltott, és jelenleg újságírást tanul a helyi egyetemen. Egy egyéjszakás kaland után szörnyű másnapossággal és rengeteg kérdéssel ébred, például, hogy mennyit ivott? Tényleg hazavitte magával azt a fickót? Hogy hívták a férfit? És mi is pontosan az az Aranygömb, az a titokzatos tárgy, amely úgy tűnik, Alicia minden bajának forrása?

A játék 3 epizódból áll, melynek harmadik részét külön kell megvásárolni a Steamen.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.