Apocalipsis:​​ Harry​​ at​​ the​​ End​​ of​​ the​​ World

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. március 1. (6 éve 4 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Punch Punk Games

Kiadó: Klabater

Platform: Mac OS, Windows/DOS

Leírás:

Az Apocalipsis egy hagyományos point-and-click kalandjáték, melyet a készítők elmondása szerint leginkább a Samorost és a Machinarium játékok inspiráltak. A játékból áradó drámai hangulat és az egyedi, kézzel-rajzolt grafika tökéletesen megfelel egy szenvedésről, megváltásról és szó szerinti világ végéről szóló történetnek.

Az Apocalipsisban egy Harry-nek nevezett karaktert irányítunk, aki számára semmit sem ér már az élet, mióta elvesztette élete szerelmét. Megadatott neki az esély, hogy visszaszerezze őt, de ehhez bizarr és barátságtalan földeket kell bejárnia, furcsa és fantasztikus lényekkel kell találkoznia és meg kell küzdenie a saját, személyes démonjaival.

A játék egyik legnagyobb érdekessége, hogy a helyszínek és a karakterek mindegyike valamelyik valódi, 15. és 16. századi, európai fametszetekből származik.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Apocalipsis - amikor életre kel a középkori művészet
Hír
6 éve 7 hónapja (2017. december 14.)

Apocalipsis - amikor életre kel a középkori művészet

Mindig is furcsának, de inkább bizarrnak tartottam a középkori festmények nagy részét. Volt bennük valami kísérteties és sötét, és nézegetésük közben mindig arr...