Anyone's Diary

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2019. január 31. (5 éve 5 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Virtuális valóság

Leírás:

Az Anyone's Diary egy PlayStation VR (PS VR) exkluzív puzzle-platformer. A virtuális valóságnak köszönhetően a játékosok Anyone történetét követik végig, aki egy nem és kor nélküli identitás. A játékosoknak át kell és segíteniük őt a papírból készült torzított városon, miközben mindenféle rejtvények állják az újtukat. Az Anyone's Diary-t 3 díjra jelölték a PlayStation Talents 2017-es díjátadóján.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.