Annie Amber

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. június 17. (8 éve 4 hete)

Műfaj: Sci-fi, Dráma

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Sétaszimulátor, Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Mozgás kontroller, Virtuális valóság

Leírás:

Az Annie Amber egy VR puzzle játék, amelyben egy ember életét, egy intenzív és álomszerű utazáson keresztül ismerjük meg, egy szürreális és költői élménybe sűrítve. Az innovatív irányítással az Annie Amber arra késztet, hogy felfedezd ezt a különös és gyönyörű tájat – ami maga az élet – miközben fejtörőket fejtesz meg, hogy utat törj magadnak a különböző emlékeken keresztül.

A játék csak VR eszközökön játszható!

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.